VOOR 23:00 BESTELD VANDAAG VERZONDEN

0

Uw winkelwagen is leeg

Retourbeleid

Ultimate Comfort wil natuurlijk dat u enthousiast bent over uw nieuwe aankoop. Als u echter een artikel moet retourneren, staat ons Ultimate Comfort-team voor u klaar. Hieronder vindt u enkele punten waarmee u rekening moet houden wanneer u een product retourneert dat u bij Ultimate Comfort hebt gekocht.

Standaard retourbeleid:

  • Je hebt 30 kalenderdagen vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen. 
  • Vergeet niet uw originele bestelnummer te vermelden, anders kan ons team u geen restitutie verlenen. Als u uw bestelnummer niet kunt vinden, neem dan contact op met ons team voordat u uw product terugstuurt. Zij zullen het graag voor u zoeken.
  • Alleen artikelen die rechtstreeks bij Ultimate Comfort zijn gekocht, kunnen aan Ultimate Comfort worden geretourneerd. Ultimate Comfort producten die via andere retailers zijn gekocht, moeten worden geretourneerd in overeenstemming met hun respectieve beleid voor retouren en terugbetalingen.
  • Ultimate Comfort dekt geen verzendkosten voor retourzendingen.
  • Zorg ervoor dat het item dat u retourneert, opnieuw is verpakt met alle snoeren, accessoires en documentatie die zijn meegeleverd zoals toen u het ontving.

Annulering van bestellingen en adreswijzigingen

  • Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd wel gewijzigd 1 dag na de bestelling.
  • Als u het apparaat niet kunt ophalen van het oorspronkelijke adres, probeert de koerier het tot 2 keer af te leveren en uw pakket vervolgens gedurende 10 dagen bij het dichtstbijzijnde PostNL- DHL- UPS- kantoor te bewaren.
  • Als u het daar niet kunt ophalen, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn.
  • Ultimate Comfortzal dan contact met u opnemen om een ​​gewenste adreswijziging te bevestigen.
  • Als u een terugbetaling wenst, kunt u bij aflevering het pakket aannemen en volgens onderstaand retour formulier het product terugsturen naar ons.

Eenvoudig terug sturen in 3 verschillende stappen

Stap 1: Vul het retour formulier in

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retour formulier op naar het adres op het retour formulier. Zorg dat je je pakketje voorziet van een Track & Trace nummer.

Als verzender bent u verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoop bedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje weer retour hebben zorgen we ervoor dat uw aankoop bedrag binnen 5 werkdagen weer op uw bankrekening staat.