VOOR 23:00 BESTELD VANDAAG VERZONDEN

0

Uw winkelwagen is leeg

Over Ons

Het Ultimate team bestaat uit een groep creatieve en professionals uit Nederland die samenwerken om de beste ondersteunende producten te maken van de hoogste kwaliteit! Een hoogwaardig product zoals onze Ultimate sport BH is dan ook onze trots en vreugde.

Missie

Bij Ultimate-outfit doen we er alles aan om het leven van de vrouwen comfortabeler te maken. Wij leveren een hoogwaardig product, met de beste materialen ontworpen om je zelfverzekerder te laten voelen en om jou extra comfort te geven die jij verdient. Wij willen ervoor zorgen dat elke vrouw ultiem zal genieten en geen pijn meer heeft door onze Ultimate Sport BH. Wij hebben onze Ultimate Sport BH honderden keren getest met verschillende materialen om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit krijgt. 

  Geen enkele vrouw zou zich onzeker en oncomfortabel moeten voelen. Als dit wel gebeurd komen wij om de hoek kijken met onze Ultimate Sport BH

  Als je bij ons koopt ben je verzekerd van: 

  1. Superieure kwaliteit                                                                                     

  Wij gebruiken alleen maar hoogwaardige materialen die honderden keren zijn getest om jouw een ultiem en comfortabel gevoel te geven. 

  2. Nooit teveel betalen

  We zijn trots op ons product en het niveau van, kwaliteit en duurzaamheid. We hebben ze zo ontworpen dat ze ook nog te betalen zijn voor de gewone consument. We zijn zelfs zo overtuigd van onze uitmuntende service dat we een volledige tevredenheidsgarantie bieden - of uw geld terug.

  Oplossingen

  Ultimate denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Daarom bieden wij enkel een product aan die een oplossing bied tegen een wereldwijd probleem.
  

  Klantwaardering

  De waardering van onze klanten is onze prioriteit nummer 1. Daarom zullen wij er alles aan doen om jouw ervaring met ons bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  

  Transparantie

  Transparantie is hetgeen wat ons onderscheid van de rest. Wij proberen bij elk product zoveel mogelijk informatie en transparantie te geven, zodat je weet wat je ook echt koopt en vooral: waarom.

  Communicatie

  Wij begrijpen dat communicatie een essentiële factor is als bedrijf naar de klant toe. Wanneer een klant met vragen of klachten komt te zitten, moeten deze zo snel mogelijk verdwijnen. Daarom streven wij ernaar om ieder elk probleem op te lossen door duidelijke, klantvriendelijke communicatie. 

  Zakelijke informatie

  Ultimate
  Info@ultimate-outfit.nl

  KVK-nummer: op aanvraag