VOOR 23:00 BESTELD VANDAAG VERZONDEN

0

Uw winkelwagen is leeg

Over Ons

Ons Verhaal
Als mensen met rugpijn hebben we jarenlang gestreden om de juiste ondersteunende producten te vinden die een goede houding bevorderen en verlichting bieden bij pijn en ongemak.

Tijdens onze zoektocht werd duidelijk dat we niet alleen waren: we ontdekten dat ongeveer 80% van de mensen op een bepaald moment in hun leven lage rugpijn zal ervaren, hetzij als gevolg van een slechte houding, verwonding, zenuwpijn of medische aandoeningen waardoor ze ongemakkelijk zitten of slapen.

Omdat we jaren na het begin van onze zoektocht geen gerenommeerde leverancier van hoogwaardige, kosteneffectieve ondersteuningsproducten konden vinden, besloten we actie te ondernemen - niet alleen voor onszelf, maar voor de miljoenen mensen die, zoals wij, dagelijks worstelden met rugpijn en ongemak - en zo werd Ultimate Comfort geboren.

Missie
Bij Ultimate Comfort™ doen we er alles aan om het leven van onze klanten comfortabeler te maken. Wij leveren hoogwaardige ondersteuningsproducten, vakkundig ontworpen om dagelijks ongemak thuis, op het werk of onderweg te elimineren. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen optimaal comfort ontdekt. Dus geen.
  • Onderrugpijn
  • Vermoeidheid
  • Verkeerd postuur
  • Slechte bloedcirculatie.
  • Niemand zou zijn of haar leven laten beïnvloeden door de klachten die zij hebben.
Visie
1. Superieure kwaliteit
Ultimate Comfort™ brengt ondersteunende comfort producten van de beste kwaliteit, ontworpen om alledaags ongemak te elimineren.

2. Niveau van comfort
We zijn trots op het niveau van comfort, kwaliteit en duurzaamheid dat onze producten bieden, allemaal tegen een redelijke prijs. We zijn zelfs zo overtuigd van onze uitmuntende producten en service dat we een volledige tevredenheidsgarantie bieden - of uw geld terug.

Oplossingen
Ultimate Comfort™ denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Daarom bieden wij alleen maar producten aan die oplossing bieden. Elk product dat wij aanbieden heeft een doel. Dat is om mensen die last hebben van klachten te helpen met onze comfort producten. 

Klantwaardering
De waardering van onze klanten is onze prioriteit nummer 1. Daarom zullen wij er alles aan doen om jouw ervaring met ons bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Transparantie
Transparantie is hetgeen wat ons onderscheid van de rest. Wij proberen bij elk product zoveel mogelijk informatie en transparantie te geven, zodat je weet wat je ook echt koopt en vooral: waarom.

Communicatie
Wij begrijpen dat communicatie een essentiële factor is als bedrijf naar de klant toe. Wanneer een klant met vragen of klachten komt te zitten, moeten deze zo snel mogelijk verdwijnen. Daarom streven wij ernaar om ieder elk probleem op te lossen door duidelijke, klantvriendelijke communicatie.

Zakelijke informatie

Ultimate Comfort

info@ultimate-comfort.nl