VOOR 23:00 BESTELD VANDAAG VERZONDEN

0

Uw winkelwagen is leeg

Liquid error (sections/article-template.liquid line 75): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

We zitten urenlang op kantoor of thuis. Als gevolg hiervan hebben we het staartbeen te zwaar belast en dit zou op lange termijn tot ernstige gezondheidsproblemen kunnen leiden. Om dit te ondersteunen, zijn zitkussens van stuitbeen op maat gemaakt om comfortabel zitten te ondersteunen en uw zithouding te verbeteren. U weet dit misschien niet, maar uw zithouding kan u meer kwaad dan goed doen!

Dit is misschien niet direct, maar geleidelijk wordt het stuitje onder grote druk gezet en dit kan uw normale levensstijl beïnvloeden, hoewel dit in de beginfase niet merkbaar is.

Zitkussens van Ultimate Comfort™ zijn gemaakt om het stuitbeen de broodnodige ondersteuning te bieden door het te ontlasten van de extra belasting die er zittend op wordt uitgeoefend. Ultimate Comfort™ vervaardigt en ontwerpt kussens die perfect passen bij uw bureaustoel of wanneer u op de grond zit. Het helpt rugpijn, nekpijn, schouderpijn en stuitbeenpijn te verlichten.

6 Kenmerken van Ultimate Comfort™ Orthopedisch zitkussen


1. Ideale grootte en ontwerp
Het zitkussen van Ultimate Comfort™ heeft een perfecte grootte, wat dus perfect op elke kantoorstoel past. Als u rugpijn heeft, zullen het ontwerp en de afmetingen van het kussen u helpen de pijn tijdens het zitten kwijt te raken. het is zacht, uniform gewatteerd en door de vulling zit je lekker op je gemak.

Traditionele kussens zijn hard, plat en de voering aan de binnenkant zorgt voor druk die het stuitje langzaam overbelast. Vroeg of laat zul je een slechte houding ontwikkelen, chronische pijn rond het stuitbeengebied, slechte bloedcirculatie, beknelde zenuwen en orthopedische problemen die je een fortuin kosten om te behandelen of te behandelen als de situatie erger wordt.

2. Ergonomisch Acht-Vorm ontwerp
Zitkussens met ortho-vormgeheugen zijn ontworpen in een Acht - Vorm die worden aanbevolen door artsen en orthopedische professionals. Door de vorm kunnen de kussens een comfortabele stuitbeenruimte creëren, waardoor de kans op overbelasting of overbelasting van het stuitbeen en de rug wordt verkleind. Als zodanig zweeft uw stuitje in plaats van onder druk te staan ​​van de rug en de rest van het lichaam, d.w.z. er wordt geen directe druk op dit gebied uitgeoefend.

Een voorgevormd ontwerp completeert het oppervlak van het geheugenkussen van Ultimate Comfort™. Waarom is dit belangrijk? De contouren verdelen het gewicht van het lichaam op de stoel gelijkmatig. Het positieve gevolg hiervan is dat de druk op het stuitje en de lumbale regio van uw lichaam aanzienlijk wordt verminderd.

3. Comfort op zijn best
Een comfortabele zithouding bevordert een gezonde houding. Daarnaast zult u ook merken dat een zitkussen zal helpen bij een juiste uitlijning van de lumbale wervelkolom, verminderde rugpijn voor personen met chronische rugpijn, verhoogde bloedtoevoer naar de benen als de algehele bloedsomloop wordt verbeterd en superieur comfort, vooral voor degenen die zitten voor lange uren.

Kussens helpen pijn te verlichten van rugletsel als gevolg van ongevallen, operaties, hernia, uitpuilende of gedegenereerde schijven, ischiaszenuwpijn, artritis, heuppijn, sacrale gewrichtspijn, stenose, aambeien en zwangerschap. Ultimate Comfort™ zorgt ervoor dat het kussen uw oplossing is voor verschillende medische aandoeningen.

4. Blijft op zijn plaats
Dit zitkussen zal op zijn plaats blijven. Dit voordeel zorgt ervoor dat uw kussen niet wegglijdt en dat u niet van uw stoel valt, dit is vooral handig als u vaak met de stoel beweeg. Door deze functie kun je het zitkussen voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo is hij geschikt voor elke stoel. Het gevolg hiervan is dat de stoel zich naar uw comfort zal aanpassen.

5. Veelzijdigheid
U kunt het kussen meenemen naar uw favoriete sportevenement en op banken en tribunes plaatsen. We weten allemaal hoe ongemakkelijk sportbanken kunnen worden. Als u lange uren reist, is het kussen handig voor vrachtwagenchauffeurs, vliegtuigen en treinen. Draag hem naar je volgende yogales en plaats hem op de grond, gebruik hem tijdens meditatiesessies waarbij je op de grond moet zitten, of als een knielend kussen voor taken of gebeden. 

6. Duurzaamheid
In tegenstelling tot beklede zitkussens die slechts een paar dagen na gebruik slijten, vallen zitkussens van ons in goede boeken. Ultimate Comfort™ Orthopedisch zitkussen zal in goede orginele vorm blijven, ongeacht hoe vaak het kussen wordt gebruikt. Het wordt nooit vlakker en blijft uniform in dichtheid en past zich aan om u elke keer de juiste ondersteuning te bieden.

Conclusie

Ultimate Comfort™ is toegewijd aan het produceren van producten van hoge kwaliteit die zich richten op alledaagse problemen. We ontwerpen unieke producten die u een betere verlichting en een beter leven geven. Als je last hebt van nek,rug stuitje en schouderpijn is het zitkussen hier speciaal voor ontworpen.

De sportieve en stijlvolle zitkussens zitten boordevol gezondheidsvoordelen.

Pak vandaag nog het orthopedische zitkussen van Ultimate Comfort™ en geniet van de beste rug- en zitervaring!