VOOR 23:00 BESTELD VANDAAG VERZONDEN

0

Uw winkelwagen is leeg

Liquid error (sections/article-template.liquid line 75): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

4 Voordelen van Ultimate Comfort™ Ortopedisch zitkussen

Ultimate Comfort™ ontwerpt kussens die meerdere voordelen hebben bij het gebruik ervan. Als bedrijf zijn we gezondheidsbewuste experts met een passie voor een optimale gezondheid.

1. Betere lichaamshouding
Een goede houding is niet alleen goed voor onze algehele aantrekkingskracht op het werk of thuis, maar heeft ook tal van voordelen. Een slechte houding tast het nekgebied aan, belast de rugspieren en botten en dit leidt tot ernstige gezondheidsproblemen. Ons kussen is goed opgevuld en met een ideaal acht -vormig ontwerp wordt de druk op het ruggedeelte aanzienlijk verminderd, waardoor u beter kunt zitten en een goede houding kunt ontwikkelen. Al het lichaamsgewicht is gelijkmatig verdeeld over het gehele oppervlak van het kussen en niet alleen het stuitbeen, dat blijft hangen.

2. Verbeterde circulatie
De slagader die bloed aan de achterkant levert, kan worden beïnvloed door slechte zitgewoonten. Overmatige druk belemmert de bloedcirculatie in het stuitbeen en de rug, omdat de belasting rechtstreeks op de slagader wordt uitgeoefend. Stuitbeenkussens verlichten de druk in de lumbale regio en zorgen voor een gemakkelijke bloedstroom in en uit de rug. Een betere bloedcirculatie garandeert dat de regio wordt voorzien van voldoende bloed en voedingsstoffen, zodat uw lichaam zijn functies het beste kan uitvoeren.

3. Verlicht rugpijn
Rugpijn kan om verschillende redenen ontstaan. Enkele van de redenen kunnen zijn: zwangerschap of bevalling, rugletsel en lange zituren. Rugpijn is niet altijd het gevolg van lange zituren op kantoor, maar kan ook het gevolg zijn van langer zitten op plekken zoals voetbalbanken of je favoriete yogalessen zonder ondersteuning van de rug.

Slecht opgevulde kussens voelen comfortabel aan, maar zijn niet effectief in het elimineren van pijn. Als je rugpijn hebt gehad, koop dan een stuitkussen en kijk hoe de pijn wegsmelt. De kussens worden aanbevolen voor mensen die geen rugpijn hebben gehad, maar preventief lange uren zitten.

Lange uren op een oncomfortabele stoel zitten kan vreselijk zijn. Draag uw zitkussen van Ultimate Comfort™ naar kantoor of uw volgende yogales. Gebruik het in de auto, yogales, kantoor en je volgende kampeertrip. U zult verrast zijn hoeveel u kunt bereiken vanuit een comfortabele zitpositie. Je focus is verbeterd en je bent productiever als je je comfortabel voelt. Een betere bloedcirculatie in het lichaam door het gebruik van de zitkussens zorgt ervoor dat het lichaam kan ontspannen omdat de bloedstroom niet wordt belemmerd.

4. Veelzijdigheid
Zitkussens van Ultimate Comfort™ zijn er in een handig formaat waarmee je ze bijna overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt de zitkussens zowel binnen als buiten gebruiken en aangezien ze gemaakt zijn van lichtgewicht duurzaam materiaal gaan ze langer mee en slijten ze niet door overmatig gebruik. Je hoeft geen stuitkussen te kopen om op verschillende plaatsen te gebruiken - één is meer dan genoeg.

Dus waar wacht je op? U hebt de mogelijkheid om uw houding te verbeteren, uw comfort te maximaliseren en rugpijn te verminderen in één zitkussen dat u overal mee naartoe kunt nemen. Met dit zitkussen zorgt u voor verlichting en verbetert u uw levenskwaliteit!

Koop vandaag het Ultimate Comfort™ Orthopedisch zitkussen voor onmiddellijke verbetering van de rughouding. Je zult er geen spijt van krijgen.